Zakelijk verblijf

Bent u op zoek naar een accommodatie voor een directeur, een manager of een medewerker?  Dan zijn onze hotelbungalows uitermate geschikt voor een zakelijk verblijf. Een privé woning met de faciliteiten van een hotel. U kunt een verblijf al reserveren vanaf een week maar uiteraard ook voor langere periodes tot maximaal 1 jaar. Er zijn twee type bungalows; type Spar geschikt voor maximaal 4 personen en type Den geschikt voor maximaal 6 personen.

De hotelbungalows zijn vrijstaande woningen middenin de prachtige bossen van Oisterwijk. U beschikt over een eigen tuin en parkeerplaats. Binnen enkele minuten bevindt u zich op de hoofdwegen naar Tilburg, ’s Hertogenbosch, Eindhoven en Breda.

Creëer een thuisgevoel in uw eigen woning wanneer u lang van huis bent.
In onze hotelbungalows kunt u uw familie, vrienden of collega’s ontvangen.

In het naastgelegen hotel Landgoed de Rosep mag u gebruik maken van alle hotelfaciliteiten.
U mag gratis gebruik maken van de fitnessruimte, het zwembad, het stoombad, de Bio sauna, infrarood sauna en de Finse Sauna. Daarnaast kunt u, tegen betaling, gebruik maken van bijvoorbeeld;
een overheerlijk ontbijtbuffet, dineren in het sfeervolle restaurant, fietsverhuur of een meeting organiseren in een van de vergaderzalen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.